Фестивалът ще се проведе от 19-и до 21-и юли

Фестивалът ще се проведе от 19-и до 21-и юли

Австралия, Индия, САЩ, Япония, Белгия, Германия, Швеция, Полша, Чехия, Англия, Шотландия, Испания, Мексико, Ирландия, България и други. Не, това не са участниците на Световното по футбол. Това са държавите на световното по бира в Бургас  на "101 Beer Fest" в експозиционен център "Флора", който ще се проведе от 19-и до 21-и юли.
Вносителите  и производителите на крафт бира обещаха да представят 101 бири. Е, да ама не! 12 крафт пивоварни и 13 вносители ще представят не 101, а над 250 вида бира от най – висок клас. И това, ако не е второ море, здраве му кажи! Освен с някои от марките, с които ви запознахме в предишните информации, се появиха бири с нетрадиционни и екзотични имена – "златен дракон", "гайда", "по-полека", "опасен чар", "кобра" и тамплиерска - от белгийската пивоварна на рицарите,  бира отлежала в дъбови бъчви за уиски и 515 кг. казан с инсталация за "жива бира", която може да опитате веднага.
 Единствения начин да разберете повече е като дойдете на място. Голяма част от бирите, които ще присъстват във Флората идват за първи път в България и само тук можете да се насладите на огромното им разнообразие.
Не забравяйте за концерта на група "Обратен ефект" на 20-и юли от 19.00 часа.
Пивко лято чака един от посетителите. Голямата награда от 101 бири ще бъде изтеглена на 21 юли в 20.00 часа. Щастливецът ще я получи на момента и ще намери веднага свои приятели – и стари и нови.
Има и други изненади, които предлага VIP билета, с който има осигурено посещение за трите дни на фестивала, 6 дегустационни талона, брандирана чаша и брандирана тишъртка.
Много от участниците са подготвили изненади с награди и шок цени на щандовете си.

Работното време на "101 Beer Fest" - Бургас - 19-и юли - 16.00 - 22.00 часа, 20-и и 21-и юли - 12.00 - 22.00 часа.