11-годишен талант с 6 награди от фест във Варна

Те се изявиха в няколко категории: за изпълнители, инструменталисти и автори на песни с детска тематика. Изпълнителите бяха разделени в две възрастови групи: 4-7 години и 8-11 години. По регламент се изисква те да представят две песни.

 

Журито е оценявало и децата, които свирят на различен музикален инструмент в детските школи по изкуствата и в училищата по изкуствата.

Георги Милтиядов спечели 6 награди. Талантливото бургаско момче взе участие в две категории – инструменталисти и певци. В категория "Инструменталисти от училища по изкуствата" той печели първа награда и наградата на музикална компания "Сънрайз Маринов" - Варна - студиен запис на инструментално произведение. В категория "Певци" той печели Гранд при "Розов лъв", награда от Център за обучение Варна – летен лагер, наградата на председателя на журито проф. П.Льондев - песен написана специално за малкия Гого. Георги Милтиядов получи и наградата на организаторите за "Най-запомнящо се изпълнение".

Той е възпитаник на НУМСИ "Панчо Владигеров" - Бургас, специалност "Пиано" с преподавател Ирина Иванова и на вокално студио "Сезони" при читалище "Пробуда" - Бургас с ръководител  Кина Христова.