Внучката на Гого дебютира на сцената

Поводът за появата й стана 60-я рожден ден на Гого Найденов. Музикантът празнува юбилея си заедно с колегите си от музикалната фамилия и много приятели.

 

Близо два часа продължи концерта в театъра. Почитателите на групата чуха любимите си шлагери – “Имало в Бургас”, “Дар съм ти купил”, “Все ни пречи нещо”, “Вятър в платната”, “Моя любов” и други. В музикалния спектакъл се включиха и група “Корали”, с които Гого Найденов е започнал музикалната си кариера. На сцената излезе и Ани Върбанова – първата солистка на “Тоника”.

Рожденика поздрави и дует “Шик”. Краси и Вили Гюлмезови са пяли някога с Гого и Ева в “Домино”. Зрителите в театъра видяха на специален екран кадри от участието на “Домино” във фестивала в Сопот, Полша през 1985-а година, когато групата печели голямата награда за “Този прекрасен свят”.

Композиторът Стефан Димитров се включи в рецитала с най-новите си песни “Ракия” и “Мъжът на 60”, която изпълни в дует с Гого. Димитров е автор на песните от последния албум на “Фамилия Тоника” и наскоро, също като Гого Найденов навърши 60 години.

Юбилярът получи много подаръци, след които уникална дърворезба с 6 слона.