Lud

Lud

2200 българи надвикаха агитката на Ливърпул

ако не беше съдията, резултатът щеше да е друг. За публиката - без коментар. 2 200 българи надвикаха местната агитка. Има, какво да научат и от нас. Успех на "Лудогорец"!. Lud1Lud2Това е написал на стената си в социалната мрежа бургазлията Пламен Георгиев. Мъжът бе един от тези 2200 българи, които подкрепяха снощи отбора на "Лудогорец" в мача срещу "Ливърпул". Българският отбор загуби в последната минута в драматична среща на стадион "Анфийлд" след отсъдена дузпа, която Стивън Джерард реализира.Lud4 Така "Лудогорец" падна с 1:2 при гостуването си на "Ливърпул".

Това бе първият мач, който българският тим изигра в дебюта си в Шампионската лига. "Лудогорец" е в група "В". Въпреки загубата, британските медии хвалят добрата игра на българите.

Любопитното е, че в района около стадиона на "Ливърпул", който се намира в покрайнините на едноименния град, къщите са необитаеми. На две пресечки от "Анфийлд" (снимка №5) никой не живее, а вратите и прозорците са заковани. Причина за това е поведението на агитката на тима, която е създавала доста проблеми през годините.Lud3