Тялото на 25-годишния айтозлия часове бе под колелата на товарния автомобил. Снимки Лина Главинова

Тялото на 25-годишния айтозлия часове бе под колелата на товарния автомобил. Снимки Лина Главинова

25-годишен мъж от Айтос загина днес край бургаския квартал "Ветрен", съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. Той бързал към Родилното отделение на бургаската болница, за да вземе съпругата си с новороденото им детенце.

Мъжът управлявал лекия си автомобил "Хюндай Акцент” и в района на подстанцията решил да изпревари движещия се пред него товарен автомобил "МАН" със софийска регистрация, шофиран от 57-годишен мъж от село Руен. При маневрата загубил управление над автомобила си, излязъл от пътя, излетял от колата и паднал на шосето, където товарният автомобил го прегазил, а колата се забила в дърво. Водачът на "МАН"-а направил всичко възможно да спре, но ударът бил жесток и младият мъж загинал на място. Хюндаят му е в канавката напълно смачкан.

Към момента движението в пътната отсечка, където стана тежкият инцидент, е затруднено. Трафикът се регулира от служители на сектор "Пътна полиция”. Пожарникари се мъчат да повдигнат камиона с кран, за да измъкнат загиналия изпод колелата му и спряха движението в двете посоки.

Свидетели на ужасяващата гледка коментираха, че в колата на младия айтозлия е имало букет, вероятно за съпругата му, която го е дарила с първата им рожба.

Галерия