340 избиратели са посетили приемната на ГЕРБ

Гражданите са изложили своите проблеми или предложения в приемния ден на депутатите, който е всеки понеделник.

 

Освен в бургаския офис на ПП ГЕРБ (ул. “Морска” 5) народните представители приемат граждани и в останалите общини от областта. В офиса в Карнобат са се провели над 35 срещи, в Несебър – 25, в Приморско – 17, в Царево – 14, в Поморие –20, в Камено – 10, в Средец – 30 и т.н.

 

Очаквано най-много граждани търсят депутатите в бургаския офис. Това е и причината и шестимата народни представители да приемат избиратели там. В останалите населени места хората хората също могат да се срещнат с депутатите. Димитър Бойчев има приемна в Несебър и Руен. Д-р Галина Милева - в Айтос и Созопол. Стоян Гюзелев - в Камено и Средец, Вяра Петрова - в Карнобат и Сунгурларе, Иван Вълков - в Малко Търново и Приморско, а Иван Алексиев в Поморие и Царево.

"По време на предизборната кампания обещахме на хората, че няма да върнем никой и, че всеки понеделник народните представители ще се срещаме с избирателите. Не сме отказали разговор на нито един човек и се опитваме с всеки да осъществим обратна връзка и да помогнем ако е в компетенцията ни”, казва областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.