DSC_8285

DSC_8285

4 часа без трафик във Варна на 24-ти май славянската писменост. Във връзка с техническото обезпечаване на мероприятието, движението на площад "Св. св. Кирил и Методий" до катедралния храм "Свето Успение Богородично" ще бъде преустановено от 7.50 ч. до приключване на мероприятието.

От 9.00 до около 12.30 ч. ще бъдат затворени за движение: булевард "Христо Ботев" - от кръстовището с улица "Кракра" до кръстовището с улица "Бачо Киро"; булевард "Владислав Варненчик" - в отсечката от кръстовището с булевард "Съборни" до площад "Св. св. Кирил и Методий"; булевард "Мария Луиза" – от площад "Св. св. Кирил и Методий" до кръстовището с булевард "Сливница"; булевард "Осми Приморски полк" – от кръстовището с булевард "Сливница" до кръстовището с булевард "Цар Освободител"; булевард "Княз Борис I" – от кръстовището с булевард "Цар Освободител" до кръстовището с булевард "Сливница", булевард "Сливница" от сградата на Община Варна до кръстовището с булевард "Княз Борис I".
От 16 ч. до около 23 ч. ще бъде спряно движението от кръстовището на булевард "Приморски" с улица "Сан Стефано" до Морска гара от плувен комплекс "Приморски". Причината е награждаването на победителите от регатата "Варна Ченъл къп" и рок – концерта за закриване на ветроходната седмица.