DSC_0037

DSC_0037

8 съветници от ГЕРБ делегати за конгреса на провела се днес общинска конференция в морския град. В нея участваха и депутатите Димитър Бойчев (областен лидер на герберите в Бургаско), Иван Вълков (общински председател в Бургас), Ивелина Василева, Диана Йорданова и д-р Галина Милева.DSC_0071

Повече от три часа продължи форумът, на който бяха направени предложенията за делегати. На финала бяха избрани 12 души, осем от които общински съветници. Това са Жечо Станков, Димитър Людиев, Георги Георгиев, Георги Вдовичин, Панайот Жечков, Бойчо Георгиев, Красимира Маркович и Карамфилка Апостолова. Сред делегатите са и DSC_0073Силвия Божинова от младежката структура на партията, Щерю Таралов, Валентин Вълчев и Таньо Костадинов.
На конгреса ще бъде гласуван новият състав на Изпълнителната комисия и ще бъдат направени промени в устава на партията. Според тях, лидерът ще разчита вече на трима, а не както досега на един заместници. В момента зам.-председател на ГЕРБ е Цветан Цветанов. Кметът на Бургас Димитър Николов, който е и в ръководството на партията е номиниран отново, а Ивелина Василева е номинирана за листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори.
DSC_0065