DSC_3619

DSC_3619

АБВ Варна с подписка в подкрепа на Първанов столица изразяват желанието си Георги Първанов да запази председателската си позиция. "Считаме, че АБВ има нужда от честен и достоен лидер като президента Първанов, който вплете ума, идеите, идеалите и сърцето си в каузата АБВ", се казва още в подписката.

Варненската организация на АБВ настоява Националният съвет на партията да не подкрепи подадената от Първанов оставка, защото той е не само лицето на партията, но и двигателя на нейното развитие.
Идеята за събирането на подписи е на млади членове на партията от клуб "Лидер", чийто учредител е самият Първанов, и се е родила в ранните часове на днешния ден.
По думите на градския лидер на АБВ във Варна – доц. д-р Миглена Темелкова, безрезервната подкрепа към президента Първанов е факт и този
факт се потвърждава от събраните само за няколко часа близо 200 подписа.
"Надяваме се в подписката да се включат и общинските организации на АБВ от областта. През целия ден желание да подкрепят подписката на варненската структура на партията изразяват и членове и симпатизанти от цялата страна. Това ни кара да мислим за организиране на подписката и в електронна форма чрез социалните мрежи", коментира още Темелкова.
Всеки, който желае да сложи своето име в подписката може да го направи и в утрешния ден след 18 часа в офиса на АБВ на булевард "Осми Приморски полк" № 122А.