MBUS2

MBUS2

Автобусите на М-Бус тръгват от автогара Запад сила от 25-ти април, събота, заради ремонта на автогара "Юг". След тръгване от автогара "Запад" автобусите до Поморие и Слънчев бряг ще се движат по булевард "Княгиня Мария Луиза" – булевард  "Иван Вазов" и след жп гарата ще продължават по съществуващия маршрут. Важно за пътниците по тези направления е да знаят, че ще могат да се качат от спирките на булевард "Княгиня Мария Луиза" (малко преди надлез "Владимир Павлов"), както и от спирката на жп гарата. 

Южните направления до Приморско и Царево ще се движат по булевард "Сан Стефано" - улица "Христо Ботев" - булевард "Иван Вазов" и след надлез "Владимир Павлов" ще продължават по съществуващия маршрут. Като допълнителна спирка е включена тази срещу Транспортна болница. 
"Допълнителните  спирки са, за да се запази близостта до автогара "Юг", от която се качваха по-голямата част от учениците и останалите пътници. За удобство на клиентите, пътуващи от центъра на града, ще разкрием и нова временна каса до портала на пристанището (улица "Александър Батенберг" №5), както и една на автогара "Запад". И двете ще заработят от 25-ти април", обясни управителят на "М-Бус" Румен Христов.
Повече информация за разписанията  може да бъде  получена на телефоните на билетните каси: 056/ 844 966 (до портала на порта);  0885 760 900 (на автогара "Запад").