Баба Марта не забрави децата от дом "Вяра, Надежда и Любов"

 

Като предвестник на така чаканата пролет, малчуганите я посрещнаха със специално подготвена празнична програма. Игри, танци и театрално пресъздаване на българска приказка, свързана с празника Първи март, бяха само част от спектакъла.

Гости на празненството, не липсваха. Сред официалните, бяха зам.-областният управител на Бургас –Златина Дукова, зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян, Мая Казанджиева - директор на дирекция "Социални дейности и трудова заетост", д-р Георги Паздеров – директор на РЗИ-Бургас, както и големите приятели на дома - "Комплекс 2000" ООД, в лицето на Атанас Михалев.

Представители на Център за психологически изследвания в Бургас, гостуваха за първи път на ДМСГД "Вяра, Надежда и Любов". Те изненадаха децата и персонала на Дома със собственоръчно направени от тях мартеници.

И други гости, допринесоха за празничната атмосфера. Група третокласници от ОУ "Св. Климент Охридски", направи дарение под формата на хранителни продукти, на стойност над 100 лв., с наскоро събраната сума, от първомартенски базар. От "Клуба на предприемача" към ПП ГЕРБ, също не пропуснаха да закичат децата, със сладък символ на празника. Две торти, една от които огромна, с изобразена на нея мартеница, ще бъдат част от десерта, в менюто на децата днес.