Изненади очакват дамите в гранд хотел и СПА Приморец на празника на жената - 8-и март

Изненади очакват дамите в гранд хотел и СПА Приморец на празника на жената - 8-и март

Гранд хотел и СПА "Приморец" кани всички дами на един забавен и бляскав празник на 8-ми март - Международния ден на жената и майката. Куверт - няма, но пък хубавата музика е гарантирана, като за нея грижата ще има специален DJ. Меню, обещават домакините. Каквото си изберете, а кулинарните изкушения на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип са не едно и две. Вземете приятелките си и заповядайте - добре сте дошли! Държим да подчертаем, че екипът на гранд хотел и СПА "Приморец" всеки ден се грижи с удоволствие за отличения вид и прекрасно настроение на дамите.

В СПА център "6th Sense" в хотела, на площ от 3000 кв.м. ще откриете  фризьорски салон, маникюрист, козметик, фитнес център, басейн, иновативни терапии, класни козметични продукти, квалифицирани терапевти и масажисти, които имат една цел: "Вашите добро здраве и отлична визия".

Специално за 8-и март, гранд хотел и СПА "Приморец" е приготвил специални изненади за всички дами, избрали да се доверят за празника на СПА център "6th Sense"  - без значение дали за процедура за лице, масаж, изящен маникюр или пък различна, нова прическа. Избирате вие - а менюто СПА глезотии тук е повече от богато. Гранд хотел и СПА" Приморец" предлага лустрото на една съвременна европейска приказка, сякаш оживяла изпод майсторската четка на умел художник. Тук всеки класен детайл е на точното си място, а дискретният и ненатрапчив сервиз е закон. Празник в гранд хотел и СПА "Приморец" означава пир за сетивата - изискан, вкусен, пъстър - но някак, премерен, в точните граници, луксозен подарък. Заслужавате го!