Богдана Карадочева къса връзки на крака, пропуска концерт на съпруга си участва в концерта "Мъжът на 60 - интимно", посветен на съпруга й - композитора Стефан Димитров. Музикалното семейство пристигна за изявата малко преди началото. Богданата Карадочева слезе от колата и се опита да ходи, придържана от композитора Стефан Диомов. Болката обаче беше жестока и певицата не можа да направи и две крачки. След кратък разговор, тя се върна отново в колата и тя потегли. Стефан Димитров влезе заедно с адаша си в залата. Димитров също не беше в добра физическа форма. Композиторът пострадал часове преди да дойде в Бургас. При падане си контузил ребро и това затрудняваше дишането му.

 

Въпреки перипетиите около концерта, зрителите успяха да се насладят на песните, създадени от Стефан Димитров и изпяти от певците, сред които Тони Димитрова и Васил Найденов.

Богдана Карадочева и Стефан Димитров бяха заедно тук през август 2010 година за представянето на автобиографичната книга на певицата - "Богдана на 20 и на 30х2".