DSC_1292

DSC_1292

Бойчев благодари на избирателите за победата за Европейски парламент, които се проведоха на 25-ти май в цялата страна. "За пореден път жителите на област Бургас показаха своето отговорно отношение към бъдещето на България и дадоха своя вот за европейското развитие на страната ни. Благодарим на всички, които отново ни се довериха и повярваха, че ГЕРБ е партията, която винаги побеждава, защото работи за развитието на регионите и държавата", се казва в поздравителния адрес на Бойчев, разпространено до медиите.

"Победата ни прави не само горди, че гражданите са избрали правилния европейски път, но и още по-отговорни. Вярваме, че заедно ще успеем да спрем безвластието в държавата, защото успехът на ГЕРБ е  категоричен вот на недоверие към сегашното правителство. Ще продължим да работим за развитието на област Бургас", се казва още в отвореното писмо към избирателите.

Димитър Бойчев благодари на всички, които се включиха активно в кампанията и постигнаха изключителни резултати и на изборите за Европейски парламент.