DSC_4589

DSC_4589

Бойко Борисов: В понеделник си правя профил в Туитър Да видим там как са нещата. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тази вечер в Бургас. Той дойде за среща с актива на партията. Половин час преди него към мястото на срещата заприиждаха областния лидер на ГЕРБ и депутат Димитър Бойчев, DSC_4557кметовете на общините: Поморие - Иван Алексиев, на Царево - Георги Лапчев, Приморско - Димитър Германов, Средец - Иван Жабов, Бургас - Димитър Николов, общинският лидер на герберите в Несебър - Атанас Терзиев, съветници на ГЕРБ в местния парламент на Бургас, Златина Дукова - член наDSC_4566 Комисията по дискриминация към президента на републиката. Лидерът на сдружение "Младежки глас" Тодор Йосифов дойде със сестра си - Галя Василева - съветничка от ГЕРБ в Бургас. Двамата пристигнаха с такси броени минути преди появата на Бойко Борисов."Обикалям сега организацията из цялата страна, имам повече време. Ще им разясня, какво мисли партията по основни теми - връщаме се в парламента, но само в комисиите. Разясних го това, но виждам, че се злоупотребява. Ние се връщаме само в комисиите като членове, за да ги принудим да има кворум и да можем да алармираме своевременно обществеността за това, което мислят да правят в парламента", коментира Бойко Борисов пред журналисти.

"Ще им говоря и за магистрала "Тракия", и за магистрала "Хемус". На съседите ви във Варна съм им казвал, че Бургас имаше късмета да има кмет, да има правителство на ГЕРБ, да има магистрала. Тази част на България вече е друга. Ако стане обхода на Бургас, а това щеше да стане по-рано, ако бяхме на власт, нещата ще са различни", допълни Борисов.DSC_4571
"Ще призова актива - ден по-рано трябва да си отива това правителство. Вижте, кого мразят БСП - ГЕРБ, защото ние сме реалната опозиция", допълни Борисов.
"След срещата веднага си тръгвам. Кметът ви ми обеща, ако има пусто плажче, да ме заведе, да се изкъпя", заяви лидерът на ГЕРБ. "Не съм ходил на плаж. Всеки ден играя футбол, гол до кръста", обясни той на журналистически коментар, че е направил значителен тен.