Британският бранд ще представи колекцията за лято 2023

Британският бранд ще представи колекцията за лято 2023

Колекцията с булчински рокли "2023 Autumn Silk Bridal" на британския бранд "Love Bridal London" ще бъдат представени на изложението "Grand Wedding Expo", което ще се проведе от 17-ти до 19-ти ноември в гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас.

Модната къща създава рокли за най-специалното тържество в живота на всяка дама, от над 60 години. Британския бранд е създаден от модния дизайнер Робърт Джеймсън, който неуморно създава великолепни луксозни сватбени рокли, с които всяка жена да се почувства като истинска кралица. Тоалетите събират в едно изискания английски стил с модерни материи и тенденции, в автентични аристократични рокли, които предизвикват възхищение по цял свят.

Грациозни и елегантни, сватбени рокли "Autumn Silk Bridal" се отличават с нежна дантела, изящна коприна и зашеметяващи ръчно бродирани апликации с мъниста и кристали. Уникалните творения, майсторски съчетаващи винтидж и класически стил с модерен привкус и изискани силуети, са повече от отличен избор да блеснете и да се отличите в този толкова специален ден.

Посетителите на изложението ще могат да видят, не само роклите, но и аксесоари като болера и воали, гребени, тиари, шноли и диадеми. "Дами, бъдещи булки, заповядайте да разгледате красивите модели. Аристократични, изящни и създадени с желание, за да се почувствате неотразимо произведение на изкуството. Ще ви очакваме на "Grand Wedding Expo" от 17-ти до 19-ти ноември в "Приморец", отправя покана Мариета Петрова от екипа на "Love Bridal България".

Всички бъдещи семейства, техните близки и приятели са добре дошли на сватбеното изложение. Входът е свободен, предстои обявяване на програмата специални събития, част от специализирания форум. Открийте всичко за сватбата, на едно място.