Нашата листа е почти същата с малки корекции, каза водачът на листата за Втори МИР Бургас Петър Кънев. Снимки Черноморие-бг

Нашата листа е почти същата с малки корекции, каза водачът на листата за Втори МИР Бургас Петър Кънев. Снимки Черноморие-бг

Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания във Втори многомандатен избирателен район Бургас с концерт на открита сцена "Охлюва" в морския град. "Очакваме по-голяма активност от нашия електорат в сравнение с изборите през април и по-сериозна подкрепа. Надявам се, че през юли - август ще имаме правителство", коментира пред медиите Петър Кънев - водач на листата с кандидати за народни представители от коалицията.

"Ние сме партия с над 130-годишна история и се явяваме на тези избори с ново мото - "Сигурност в промяната, сигурност за промяната". Епохата на Борисов приключи. На 11-ти юли всеки да излезе и да гласува. Съдбата на нашата държава е в нашите ръце. Благодаря Ви, че сте тук. Ние разчитаме на Вас", каза от сцената Кънев.

"БСП за България" е силната и способна коалиция с можещи и знаещи хора, която може да доведе до успех битката, която започнахме", каза втората в листата Юлия Йоргова - Форд - преподавател по социално управление.

"Чест е за мен да представлявам бургаския регион отново. Аз съм един от Вас. Ще работим за три неща - възстановяване на държавността, тържество на закона и индустриализация на региона", заяви третият в листата юристът Тодор Байчев.

Листата на "БСП за България", която ще участва на предсрочните избори за 46-то Народно събрание на 11-ти юли е в състав:

1. Петър Кънев

2. Юлия Йоргова - Форд

3. Тодор Байчев

4. Андреана Премянова - Янкова

5. Йордан Петков

6. Валентин Славов

7. Виолета Желева

8. Антон Коджабашев

9. Николай Тишев

10. Станимир Баев

11. Атанас Маринов

12. Аспарух Иванов

13. Таня Иванова

14. Ибрахим Мустафа

15. Станислав Едрев

16. Милена Костадинова

17. Петя Илиева

18. Паруш Парушев

19. Димитър Гочев

20. Стоян Стоянов

21. Кирил Узунов

22. Пенка Кидерова

23. Румен Николов

24. Динко Караиванов

25. Димитър Овчаров

26. Павел Стоянов

27. Анелия Вичева

28. Йордан Георгиев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия