DSC_8828

DSC_8828

БСП събира младежите в Сарафово, стягат се за избори

иконимическа и политическа обстановка, както и подготовката за предстоящите местни избори, които ще се проведат тази есен. Бургаският депутат от коалиция "БСП - лява България" Петър Кънев е поканен да изнесе лекция по време на семинара и да отговаря на въпроси на младежите. В Сарафово ще бъде коментирано и участието на БСП на есенния вот.

От днес Младежкото обединение на БСП - Бургас заедно с Областния и Общинския съвет на БСП - Бургас започнаха кампанията "Солидарно четене". Тази кампания има за цел  да покаже, че солидарността, активните действия за справяне с несправедливостта в проблемните области на различните обществени сектори, не е еднократно действие, което е продиктувано от конкретен повод. Кампанията е в подкрепа на читалищата. Желаещите да се включат в нея могат да дарят художествена, специализирана и друга литература.

Инициативата има за цел да популяризира читалищната дейност чрез различни акции и местни кампании.

Всеки желаещ да дари книга може да го направи от днес, 23-ти март, до 15-ти април в сградата на ОбС на БСП – Бургас на улица "Фердинандова" № 60, ет. 2. Всички дарени книги ще бъдат предоставени на читалища в област Бургас.