DSC_6205

DSC_6205

Българските социалисти в ЕП търсят стажант "Франсис Валс" на Групата на социалистите и демократите (СиД) в ЕП. Групата на СиД предлага много възможности, младите хора да се запознаят в рамките на стажа с нейната работа, както и с работата на Европейския парламент,  което допринася за задълбочаване на интеграцията на гражданите в Европа. В интерес на справедливостта всички стажанти на СиД получават стипендия. Те ще могат да следят работата на парламентарните комисии, да работят с екипа на пресата, да участват в дейността на групата и т.н. Кандидатите трябва да

отговарят на следните изисквания: да са граждани на страна - членка на Европейския съюз, да са на възраст между 18-35 г., да споделят ценностите на европейските социалисти и демократи и да имат задълбочени познания по един от официалните езици на Европейския съюз, както и много добро владеене на един от работните езици на СиД - английски, френски, испански или немски.
Стажът е петмесечен и стартира от 15 февруари 2016 до 15 юли 2016 г.
Заинтересованите младежи трябва да изпратят автобиография, копия от дипломи и сертификати и кратко мотивационно писмо "Защо искам да участвам в стажантската програма" в срок до 27-ми ноември 2015 година на следния адрес: [email protected], както и задължително да попълнят онлайн формуляра на http:// www.socialistsanddemocrats.eu/francis-vals-fund.

Галерия