LIN6

LIN6

Чакринов: Като пишат срещу мен, да не е бездарно

нелепо да се пише, че някакъв човек прави ремонти, за да краде пари", допълни Чакринов. В момента тече ремонт в сградата на "Адриана Будевска", за който "Черноморие" първи писа.

Обновяването на сградата става със средства от бюджета на театъра. "Можем да се похвалим с по-добри резултати за първите шест месеца на настоящата година в сравнение с изминалата 2016 година. За половин година сме реализирали приходи в размер на 370 000 лева. За сравнение цифрата за цялата 2016 година е 365 000 лева. За първите шест месеца на настоящата година нашите постановки са гледани от 50 000 зрители. А за изминалата година техният брой е бил 45 000 лева", каза Чакринов. С тези средства се обновява и сградата на театъра.

"Това, което се пише срещу мен ще продължи още няколко месеца", смята директорът на бургаския храм на Мелпомена. В средата на април 2018 година изтича настоящия му договор и ще бъде насрочен нов конкурс за поста. "Ще се явя и на този конкурс. Дълго време гледах на престоя си в Бургас временно, но се оказа, че не е така", допълни Борислав Чакринов.

Той работи в "Адриана Будевска" от 1998 година - първоначално като режисьор, а след това поема и неговото ръководство.

Адриана Будевска - строителна площадка