Бургаската премиера на спектакъла е на 23-ти ноември

Бургаската премиера на спектакъла е на 23-ти ноември

Дамско трио с бургаска премиера на спектакъла "Стъпка по стъпка". Спектакълът е под режисурата на Лиза Шопова и ще бъде игран на 23-ти ноември, сряда, на сцената на драматичен театър "Адриана Будевска" от 19.00 часа. Гостуването е по покана на "Арт ателие".

Три жени на поход "по принуда" в планината ще говорят за любов, прошка и всичко между тях

Трупата на театър "Българска армия" гостува с постановката на Питър Куилър. Действието в пиесата, посветена на любовта, заплита цял куп трогателни и смешни ситуации и проследява предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени. Героини са Паула - Анастасия Ингилизова; Софи - Гергана Плетньова и Моника - Евелин Костова, тръгнали малко "по принуда" на двудневен поход в планината. Компания на дамите на сцената ще правят и трима джентълмени - Даниел Върбанов, Денислав Маринчев и Стефан Роглев - студенти в НАТФИЗ "Кръстю Сарафов" от класа на проф. Атанасов.

"Какво се случва, когато три жени малко „по принуда“ тръгват на двудневен поход в планината? Естествено си споделят, но не всичко, после без видима причина се карат и логично се сдобряват, "малко" се напиват, уж се мразят, но пък много се обичат. Да, на пръв поглед това е пълен хаос от чувства, но ние жените го наричаме приятелство. И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат, а то е точно този разпилян пъзел от чувства, в който ние успяваме да не се изгубим", споделя Лиза Шопова и добавя: "И все пак: Това, което се случва в планината, си остава в планината!"

Заповядайте да споделите приключенията на три дами из дебрите на природата. Там, в дивото ѝ сърце, те ще слязат от влака на забързаното ежедневие и ще имат времето и възможността да разберат истински тези до себе си, да надникнат в собствените си сърца, да разкрият премълчаните тайни и обиди и да вземат важни решения. Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда? Стъпка по стъпка ще вървим с тях към върха, където трябва да си вземат последно сбогом с тяхна починала приятелка.

Билети можете да намерите на касата на НХК.