DSC_8101

DSC_8101

Ден след Черноморие Рейзи черпи за ЧРД Черноморието, днес 25-ти юли ще вдигне наздравица. Екипът на сайт "Черноморие" пожелава на най-атрактивния, комуникативен, пробивен, амбициозен и словоохотлив кмет, не само в Бургаско, но и в страната, здраве, както и успех на бъдещите общински избори.

"Роден съм под огнения знак на Лъва. Убеден съм, че зодиаците оказват влияние върху живота и бъдещето ни", сподели единствено пред сайт "Черноморие" Панайот Рейзи. Градоначалникът на Созопол не крие радостта си, че наистина зодията "Лъв" му е носела досега само успехи, късмет, както в личен, така и в служебен план.
Панайот Рейзи се гордее, че e роден под знака на Лъва. Същата зодия са били и такива големи личности като Наполеон Бонапарт, Хенри  V, Хенри Форд. А сред тези, които ще празнуват рождения си ден са президентите на САЩ - сегашният Барак Обама, както и предишния - Бил Клинтън. Да не забравяме и вечния Фидел Кастро на Куба. Сред актьорите, които кмета на Созопол обича и са родени под знака на Лъва са - Алфред Хикчок, Робърт де Нико, Арнолд Шварценегер.
Екипът на сайт "Черноморие" честити отново рождения ден на Панайот Рейзи. Макар че от осем години е градоначалник на Созопол, сайтът от 6 години работи съвместно с Общината. През изминалите години Черноморие безпристрастно и последователно е отразявал всички събития, които се случват в древната Аполония.