Деси Добрева ще пее навръх празника в Приморец

Деси Добрева ще пее навръх празника в Приморец

Деси Добрева ще се грижи за доброто настроение на гостите на бургаския гранд хотел и СПА "Приморец" за Великден. Дамата, посланик на българския фолклор, покорила редица сцени по света и у нас обещава вълшебен празник. За да бъдат спазени традициите, ще има великденско боядисване на яйца в прекрасната градина на хотела. Предвидена е детска анимация за най-малките гости.

Празничната програма е част от великденските пакети на "Приморец". Тя включва:

- 18-ти април 2020 г.: 11.00 ч. - боядисване на яйца в градината на хотела;

- 18-ти април 2020 г.: 19.30 ч. - BBQ Live вечеря в Средиземноморски ресторант "Салини";

- 19-ти април 2020 г.: 19.30 ч. - вечер с впечатляващия глас на талантливата Деси Добрева -  на живо в класически ресторант "Приморец" и традиционна Великденска вечеря;

- 20-ти април 2020 г.: Великденски брънч от 07.30 до 12.30 часа;

- Детска анимация - 18-ти април от 11.00 до 13.00 ч. и от 19.30 до 23.00 ч.; 19-ти април от 19.30 до 23.00 часа;

Празничните великденски пакети включват две или три нощувки със закуски и вечери, СПА пакет - ползване на вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, солено езеро, релакс зона, както и 10 % отстъпка от всички процедури в балнео, СПА и уелнес център "6th SENSE". Всеки, резервирал своя Великден в гранд хотел и СПА "Приморец" до 31-ви март 2020 г. получава отстъпка 10% от цената на избрания пакет.

Великден е един от най-големите християнски празници. Посрещнете го на морския бряг, в слънчев Бургас. Очаква ви фина симбиоза от традиции, кулинария и магическа музика представена лично от съвременната самодива Деси Добрева. Градът на гларусите кани да се впуснете в лежерна разходка по калдъръмените улици на морското му сърце, обградени от пъстри фасади. От музеи и молове, през пълни със съкровища галерии до остров "Света Анастасия" и туристически комплекс "Акве Калиде" - тук всеки ще открие нещо за себе си. Най-ясно пулсът на Бургас ще усетите на морския бряг. Морска гара приканва гостите си да поседнат в някои от многобройните ресторанти и да изгубят поглед и сърце в безбрежното море пред себе си.

Добавете Деси Добрева и пет звездна грижа и съвършеният празник е гарантиран.