Концертът на Hollywood Vampires е планиран за 12-ти юни 2023 година в Арена София

Концертът на Hollywood Vampires е планиран за 12-ти юни 2023 година в Арена София

Супергрупата "Hollywood Vampires" ще излезе за първи път пред българската публика с разтърсващо шоу на 12-ти юни 2023 година. Двигателите на звездната формация - Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от "Aerosmith" ще разлюлеят столичната "Арена София" с едни от най-големите рок хитове на всички времена, а към тях ще се присъедини и китаристът на Alice Cooper Tommy Henriksen. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

"Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с "Вампирите". Нямам търпение да се съберем отново с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята банда е страхотна, но това да пея с "Hollywood Vampires" е напълно различно изживяване!", споделя самият Alice Cooper.

Алис Купър, Джо Пери и Джони Дийп създават "Hollywood Vampires" в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като "The Who", "Led Zeppelin", Дейвид Бауи и "Motörhead". Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум "Rise" (2019), който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who’s Laughing Now".

Американската супергрупа "Hollywood Vampires" е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кейт Муун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees). "Hollywood Vampires" имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Слаш (Guns N' Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

Концертът на "Hollywood Vampires" ще се състои на 12-ти юни 2023 г. в столичната зала "Арена София". Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 4-ти ноември (петък).

От 2-ри ноември в продажба ще бъдат и ВИП пакети за концерта.