Дубльорите на "Черноморец-Бургас" и "Славия" не излъчиха победител

 

Гостите от столицата поведоха в средата на полувремето с гол на Иван Здравков, след бърза контраатака. "Акулите"отвърнаха с няколко удара във вратата на Славия, но вратарят на "белите" отрази опасните изстрели към вратата си. Второто полувреме започна с бърза контра на домакините, които отбелязаха гол веднага след изпълнението на началния удар. Васил Тачев се възползва от добро подаване в пеналта и изравни. Малко по-късно обаче отново гостите поведоха след точен удар на Гонев в 58-та минута. И тяхната радост обаче бе кратка, защото само 5 минути по-късно, отново Тачев бе в прегръдките на съотборниците си.

След изравняването и двата отбора имаха възможности да поведат в резултата, но пропуски на нападателите и отлични намеси на двамата вратари оставиха равенството непроменено. В 78-та минута стражът и капитан на бургазлии Пламен Колев спаси 11 метров наказателен удар. До края домакините направиха няколко пропуска, които можеха да им донесат победата.

И в този мач треньорът на "Черноморец-Бургас" Владимир Стоянов използва момчета родени през 92 и 93 година, които дадоха достоен отпор на един от челниците в класирането. След този двубой отборът на "Черноморец-Бургас" има в актива си 16 точки.