Police1

Police1

Двама души и дете загинаха в катастрофа

на пътя лек автомобил "Ауди 80" с бургаска регистрация, управлявано от 24-годишния М.Н. от Камено се блъска с "Фолксваген Голф", с бургаска регистрация. Голфът е шофиран от 31-годишния Б.К. от село Свобода, община Камено.

От удара на място са починали 29-годишния С.Ц. - пътувал на предната дясна седалка на "Фолксваген"-а, 47-годишната И.Ч. от Свобода, която се возила на задната седалка. Малко по-късно в бургаската МБАЛ е починало 6-годишното момченце от Камено.

Водачът на "Фолксваген"-а а настанен в отделение "Ортопедия" с диагноза фрактура и луксация на дясната тазобедрена става, без опасност за живота, а пътуващата на задната седалка на "Фолкваген"-а - 28-годишната З.Ф. от село Свобода е в отделение "Реанимация" с диагноза "Политравматизъм", с опасност за живота.

Водачът на "Ауди"-то е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза "Контудия на главата и корема", без опасност за живота.

Причините за катастрофата са в процес на изясняване. Първоначалната версия, по която работят служителите на полиция е: употреба на алкохол от страна на водача на "Ауди"-то, вследствие на което той навлиза в насрещното движение и се удря в идващия насреща "Фолксваген".