Здрава Каменова и Яна Огнянова ще представят спектакъла Късметът на кукувицата в експоцентър Флора на 27-и юни

Здрава Каменова и Яна Огнянова ще представят спектакъла Късметът на кукувицата в експоцентър Флора на 27-и юни

Невероятните арт фурии Здрава Каменова и Яна Огнянова ще срещнат зрителите с емоционалната си история на рок музикантка и писателка, които са принудени да намерят път една към друга, в заключена зрителна зала. Тази вечер е особено важна за две особени кукувици. Едната ще представи новата си, най-значима книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт... Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им. А когато вратата се заключва мистериозно, на двете не им остава друго, освен да намерят път една към друга. Двете кукувици ще преминат през цветна палитра от чувства, докато се борят за своята звездна вечер, ще пеят и ще разказват откачените си истории, ще ви абавляват и разсмеят през съли.

"Късметът на кукувицата" е авторски спектакъл от Здрава Каменова и Мариана Събева. Постановката е на Милко Йовчев, сценографията е на Ирина Василева. Участват: Яна Огнянова и Здрава Каменова.

Бургаското представление е на 27-и юни, събота, в експоцентър "Флора" от 19.30 часа. Билетите са на цена от 12 лева и се продават на касата на Държавна опера Бургас и Билетен център (в градинката до Часовника). А в деня на представлението и пред експоцентър "Флора".