E-Type е един от участниците в тазгодишното издание на фестивала

E-Type е един от участниците в тазгодишното издание на фестивала

Е-Type е един от артистите, които предизвикаха най-голям фурор сред феновете на "SPICE Music Festival" при обявяването на новината, че и той ще се качи на сцената на един от най-големите фестивали на Черноморието ни! Фестивалът ще се проведе на 6, 7 и 8 август на прстанището в Бургас.

Това не е първият му концерт в България и той вече знае, че срещата с публиката тук е незабравима: "Наистина обичам България – хората са невероятни, а феновете – фантастични! За първи път, обаче, ще бъда в Бургас, така че нямам търпение да разгледам града и да се срещна с всички вас!"

Бу Мартин Eрик Eриксон, както е истинското име на Е-Type е шведски изпълнител и автор на много песни в стил евроденс. Пробивът му идва в средата на 90-те, а парчета като "I just wanna be with you" и "Set the World on Fire" му отреждат завинаги главна роля в денс историята на музиката.

"Чух невероятни неща за този фестивал, така че ще се радвам да се срещнем с феновете на 90-те там. Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?", шегува се E-Type.

Другите звезди от 90-те, които ще пристигнат в Бургас са DJ Bobo със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите Faithless, британците Stereo MC's, Leeroy Thornhill - един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап Coolio, без чийто хит "Gangsta`s Paradise" 90-те години нямаше да бъдат същите; C-Block, Masterboy, Nana,Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и Vengaboys!