Фестивалът ще започне в 16.00 часа днес

Фестивалът ще започне в 16.00 часа днес

Фестивал на рибата и виното започва днес в Бургас и ще продължи до 13-ти септември, включително. Някои от най-добрите бургаски заведения пренасят кухните и готвачите си във фестивалната зона в парк "Приморски", за да сготвят на живо пред посетителите пресни морски деликатеси и рибни специалитети. Специално подбрани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети кое от тях с каква храна е добре да се съчетава.

Тази вечер фестивалът започва с много забавления, а на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Керана и Космонавтите, а вечерта се завърши с лятно кино под звездите и българския филм "Завръщане" на режисьора Ники Илиев.

Програмата в съботния ден започва още в 11.00 часа с куклен театър, кулинарни демонстрации на известни готвачи, танци, винени демонстрации, игри и състезания, а вечерта ще приключи с концерт на Орлин Павлов, духовия оркестър Burgas Big Band и варненската джаз формация KARE! Вторият фестивален ден ще приключи отново с прожекция под звездите – този път на филма "Живи легенди".

В неделя програмата е още по-неустоима и отново започва с куклен театър, игри и забавления за цялото семейство. Освен кулинарните демонстрации, на 13-ти септември 2020 ще се проведе и конкурс за "Най-добрата рибена чорба в Бургас". Освен че ще готви на живо пред публиката, Венци Куцаров от "Тутурутка" разсмее посетителите със своето хумористично щоу!

Комедийната щафета ще поеме Георги Мамалев с неговото хумористично и комедийно представление, а краят на тазгодишния Фестивал на рибата и виното ще сложи неповторимата Йорданка Христова, която ще изпее за посетителите едни от най-хубавите български песни!

Важно за посетителите е да знаят, че разплащането на Фестивала на рибата и виното ще се осъществява безконтактно – чрез лична тяхна безконтактна Mastercard или чрез специални фестивални карти Fest Card, които могат да получат и заредят във фестивалната зона.

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк "Приморски" (до експоцентър "Флора") и ще работи от 16.00  до 23.00 часа на 11-ти септември и от 11.00 до 23:30 часа през останалите 2 дни.

Входът е свободен!

Галерия