Фирма за мебели предлага качество на достъпни цени

, което турската фирма за мебели "DOGTAS" предлага.

 

Качество на достъпни цени. Фирмата отвори първия си магазин в Бургас намиращ се на булевард "Демокрация".

 

"DOGTAS" е запазена марка сред производителите на мебели за дома в Турция. фирмата е създадена преди близо 40 години и се е наложила в Европа и Азия. Мебелите, произведени във фабриката й в град Чанаккале се изнасят в 60 държави в света. От три години тя е стъпила и на българския пазар. Първият магазин е открит в Кърджали, а от скоро има в Бургас. Предстои догодина да бъде открит нов магазин във Варна.

Мебелите са произведени от MDF. Част от конструкциите са от дърво, има и съчетание с метал. В магазина може да си изберете мебели за хола, всекидневната и детската стая. Моделите се предлагат в разнообразна цветова гама. Може да направите избор на дамаска за меката мебел. Гаранцията е от 2 до 7 години. Фирмата предлага за спалните и матраци, собствено производство, сертифицирани по европейски стандарти. Цената им варира от 300 до 1 300 лева взависимост от изработката и материала.

За да е в крак с динамиката на пазара, на всеки две години турската фирма изцяло променя моделите на предлаганите мебели.

За улеснение на клиентите цените са посочени в левове и евро. Доставката и монтажът до дома са безплатни.