Фирми от България, Турция и Гърция на "Вашата ваканция"

Изложението ще продължи три дни.

 

В рамките на изложението ще бъдат организирани два тура. Първият ще представи туристическия потенциал на община Поморие – "Музей на солта", гранд хотел "Поморие", винарска изба "Черноморско злато", и етнографски комплекс "Генгера". Вторият тур ще презентира красотите на Странджа планина.
Тази година изданието на "Вашата Ваканция" се провежда под мотото "Ден на земята". В изложбата участие ще вземат представители от България, Турция и Гърция. С информационни щандове ще се представят общините Несебър, Поморие, Бургас, Приморско, Царево, Габрово, Трявна, Белоградчик, Котел, Средец, Съвет по туризъм – Самоков, РТА – Родопи, Регионален Бургаски музей, ПП Странджа, ПГТ – Бургас, ПГТ – Слънчев бряг, Колеж по туризъм – Бургас, хотели, туроператори, фирми, предлагащи продукти и услуги за туризъм. Свои представителни щандове ще имат Област Одрин (Турция), Демиркьой (Турция), префектура Еврос (Гърция) и хотел Александър (Александропулис, Гърция).

В рамките на борсата, съвместно с агенцията по заетостта - дирекция "Бюро по труда" - Бургас, ще бъде организирана презентация за кандидати за работа, с цел осигуряване на необходимия персонал за туристическия сезон.

В рамките на туристическата борса ще бъдат връчени и сертификати на хотелите и консултаните, които участват в проект "Програма за устойчиво развитие на предприятията в България",финансиран от UNIDO (Организация за индустриално развитие на Обединените нации).