Фреди Бобич се срещна с новия треньор на ЦСКА

На почивката между двете полувремена Бобич поговори с новия наставник на армейците Йоан Андоне.

 

 

Румънецът бе в компанията на бившия  рефер Димитър Димитров – сега на работа при "червените", който му разказа подробно за представянето на "Черноморец" в първенството през есента. Самият Андоне си водеше записки за играта по време на мача и се интересуваше от всеки играч на "акулите".

В паузата между двете полувремена Андоне и Димитров проведоха дълъг разговор на футболни теми с Фреди Бобич, като и тримата във видимо добро настроение след това продължиха да гледат двубоя между двата тима.

Двама  от футболистите на "Черноморец-Бургас" се оплакаха от травми след контролата с "Динамо" Букурещ. Следи от бутони има на няколко места по краката на Енис Хайри, но футболистът ще проведе днес нормална тренировка със своите съотборници.

Малко по-сериозно е положението на Йохен Зайц. Защитникът освен следи от бутони на съперник има и болки в глезена, в следствие на удара, който получи в средата на първото полувреме на мача. Днес той ще тренира на облекчен режим и ще направи допълнително няколко възстановителни процедури.

Продължава интензивната специализирана подготовка на един от основните футболисти на Красимир Балъков – Хектор Гонзалес, който лекува мускулно разтежение. Според лекарския екип Ганзалес вече е готов за по-сериозни натоварвания, които ще започнат още в края на седмицата.

Останалите футболисти нямат проблеми и се готвят пълноценно на базата „Емир хан”. Утре от 15 часа на централния терен на спортния комплекс, "Черноморец-Бургас" ще изиграе поредната си контролна среща, като съперник в нея ще бъде швейцарският "Винтертур".