Премиерата в Бургас е част от турнето в цялата страна. Снимки Лина Главинова

Премиерата в Бургас е част от турнето в цялата страна. Снимки Лина Главинова

Научете се да казвате "Обичам те", "Извинявай", "Прости", "Благодаря" на близките си хора, да изрязявате любовта си един към друг. Това призова бургазлии Теодора Стефанова, известна в Италия като гадателката на бившия премиер Силвио Берлускони. Тя дойде в морския град за премиерата на книгата си "Осмото чувство - ключът към вселената", която се състоя в гранд хотел и СПА "Приморец".
Премиерата започна със специален поздрав към авторката, отправен от вокална група "Маяк". В нея пеят офицери и сержанти от запаса. Те успяха да разчувстват Теодора Стефанова с изпълнението си на песента "Хубава си, моя горо". Минути по-късно авторката разказа, какво я е провокирало да напише книгата си.
"Всички хора имат шесто чувство. Някои успяват да развият и седмото си чувство. Предстои обаче срещата с осмото чувство т.нар. извънземния разум. Искам чрез тази книга да подготвя хората за тази среща. Те не бива да се страхуват от нея", сподели Теодора Стефанова. Тя разказа за пътя, по който върви, как е започнала да получава информация и да предказва събития, за живота си в Италия, където все още работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Галерия