DSC_4568

DSC_4568

ГЕРБ - Бургас регистрира листата - има изненади

листата на партията за предстоящите парламентарни избори във Втори многомандатен район. Той дойде в Районната избирателна комисия с общинските съветници на ГЕРБ в Бургас - Димитър Людиев и Жечо Станков.

Листата е утвърдена от Изпълнителната комисия и е дошла тази сутрин, запечатана в плик в централата на улица "Конт Андрованти" в Бургас "Нямаме случайни хора, спуснати от София. Взети са предложенията на всички общински структури в областта. Имаме нови лица", коментира Димитър Бойчев. Сред новите имена в листата са Румен Желев, Атанас Терзиев, Живко Димитров и Виолета Илиева.DSC_4547

"Няма нищо лошо в преференциите", коментира Бойчев възможността за гласуване, която се дава на избирателите. До края на седмицата ще станат ясни и основните послания и ангажименти на кандидат-депутатите на ГЕРБ за Бургас и региона.

Основните размествания в листата са между 4 и 7-мо място. Първите три места повтарят изцяло листата от извънредните парламентарни избори през май 2013: водач Ивелина Василева, 2. Димитър Бойчев, 3. Иван Вълков. Четвъртото място, което миналата година бе за Снежина Маджарова този път е заето от Диана Йорданова. Маджарова е под номер 9 в листата. Пети отново е Семир Абумелих. Шестото място този път е за Румен Желев, миналата година то бе за Диана Йорданова. Седма отново е Галя Милева. Осмото място и този път е за общинския съветник Жечо Станков.

Ето и цялата листа:

1. Ивелина Василева

2. Димитър Бойчев

3. Иван Вълков

4. Диана Йорданова

5. Семир Абу Мелих

6. Румен Желев

7. Галя Милева

8. Жечо Станков

9. Снежина Маджарова

10. Галя Василева

11. Владимир Крумов

12. Атанас Терзиев

13. Живко Димитров

14. Виолета Илиева

15. Тодор Михалев

16. Бончо Бончев

17. Рахим Ибрям

18. Валентин Вълков

19. Диян Петров

20. Любомир Йорданов

21. Рафи Янчев

22. Христина Андреева

23. Христо Колев

24. Евгени Стоянов

25. Весела Атанасова

26. Юлиян Станков

27. Николай Иванов

28. Таньо Костадинов