GERB_Nesebar

GERB_Nesebar

ГЕРБ: С всяко изгубено евро животът става по-труден

условия за живот, както в големите градове, така и в малките населени места. Всеки ден е важен за усвояването на европейските средства и осигуряването на нови работни места. Това заяви Емил Радев - кандидат за европейски депутат от листата на ГЕРБ на среща със симпатизанти в Созопол.GERB_Sozopol

Бургаският депутат Диана Йорданова призова всички да излязат и да дадат своя вот на 25-и май, като по този начин покажат отговорната си гражданска позиция и самочувствие на европейски граждани. Особено това важи за Созопол, който е пример за това как се развива и културен туризъм.

Дискусия с жителите на Несебър проведе и ръководството на ГЕРБ в морския град. В препълнената зала на читалище "Яна Лъскова" в Стария град, областният лидер на партията и народен представител, Димитър Бойчев, спази традицията да се среща лице в лице с гражданите, за да ги запознае с най-важните акценти от предизборната кампания за евроизборите. В залата присъстваха не само десетки несебърлии, но и жители от всички съставни селища на общината.

"От изключително значение е всички ние да излезем и да гласуваме на 25 май. Макар и тези избори за евродепутати да изглеждат по-отдалечени и някои хора да си мислят, че не са така важни за България – това не е вярно. С тези избори ще се предопредели по-нататъшният ход на събитията в страната ни и това ще бъде един барометър за евентуални парламентарни избори наесен. Нека не оставаме безучастни за бъдещето на самите нас и нашите деца", заяви Димитър Бойчев.