Sredec

Sredec

ГЕРБ в Средец: Ще работим за развитието на Странджа

целенасочена инвестиционна програма, която ще осигури възможност за насърчаване на биологичното земеделие, алтернативните форми на туризъм, социални дейности и използване потенциала на културното наследство. Ще насочим вниманието си към по-малките населени места и съпътстващата ги инфраструктура. Гласувайки ни доверие за пореден път, вие ще подкрепите и ключови реформи в сектори като здравеопазване, образование, енергетика, социални дейности”. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева по време на среща с жителите на Средец. На нея присъстваха областният лидер на партията Димитър Бойчев и останалите кандидати за народни представители Жечо Станков, Снежина Маджарова, Рафи Янчев и Таньо Костадинов.

Василева коментира, че е запозната с един от сериозните проблеми не само в община Средец, но и в други населени места в областта, а именно демографската криза. "В програмата ни сме заложили мерки за справяне с този проблем. Освен подпомагане на семействата, ще продължим да отделяме средства за изграждането на детски градини, площадки за игри и спортни съоръжения”, допълни тя.

Димитър Бойчев сподели колко е важно гражданите да гласуват на 5 октомври и да подкрепят програмата на ГЕРБ, за да има страната стабилно управление и да бъде възвърнато доверието на европейските ни партньори.

След срещата жителите на Средец имаха удоволствието да видят на сцената на читалището постановката „Бай Ганьо в театъра” на ДТ „Адриана Будевска” като жест от страна на ГЕРБ.