Всеки ще може да се превъплъти в любимата си звезда

Всеки ще може да се превъплъти в любимата си звезда

Холивуд ще има своята специална вечер в Бургас. На 6-и юли гранд хотел и СПА "Приморец" ще се превърне в бляскава галерия, събрала звездите на киното на всички времена. Станете част от тях - като се превъплътите в любимият си актьор / актриса или негов/ неин класен екранен герой.

Събитието е част от концепция "Let's Get PRIM" и ще представлява вечер, изпълнена с Hollywood разкош, елегантни тоалети, скъпоценни бижута и изискана обстановка - като на церемонията по раздаване на наградите на филмовата академия на САЩ. Затова, сте добре дошли като Пиърс Броснан или екранния му образ Джеймс Бонд, а защо не и като Харисън Форд, Даниъл Дей-Люис или Джони Деп.  Капитан Джак Спароу, Алиса, Злата кралица и другите по-колоритни филмови герои си запазваме за друг повод за специална вечер в гранд хотел и СПА "Приморец".

"Let's Get PRIM: Hollywood" ще бъде вечер, пълна с изключителни емоции, красота,  папараци, изискано шампанско и стилни тоалети, ювелирни шедьоври и кулинарни гурме творения, впечатляващи музика, танци, шоу програма. Не пропускайте възможността да станете част от звездите на вечерта.

От "Приморец" предизвикват бургазлии: превърнете се в любимата си филмова звезда. Достатъчно са добро желание, опитно око, защо не и фризьор, гримьор и усет към облеклото и поведението на избрания образ. Изгрейте като когото си поискате - Мерилин Монро, Моника Белучи, Елизабет Тейлър, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет - или пък Кларк Гейбъл, Шон Конъри, Еди Редмейн, Колин Фърт, Робърт де Ниро - изборът е ваш. Ограничение няма - от изгрева на 7-мото изкуство до днес, на ваше разположение са всички величия от света на световното кино.

Събитието е с куверт.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | [email protected].