BylgariaBezCenzura

BylgariaBezCenzura

Хората на Кунева във Варна минаха към Бареков днес Георги Ковачев, бивш председател на структурата на партията на Меглена Кунева в район "Младост". Във Варна бе представено градското и районни ръководства на политическа партия "България без цензура", предаде nakratko.bg.

Сред напусналите "България на гражданите" са и районните председатели на структурата в "Аспарухово", "Приморски" и "Владиславово". Според Ковачев, причина за напускането е неразбирателство на районните ръководства с областния координатор.
Председател на градската структура на "България без цензура" е доц. Христо Бозов, който представи политическата декларация на партията.
Националният съвет на регионите включва 31 представители, двама които от Варна – доц. Христо Бозов и Веселин Райчев. Предстои градското ръководство да избере още 5 представители от Варна, които да се включат в Националният съвет на регионите. 
Градският съвет във Варна ще се състои от 15 членове и включва д-р Радко Радев, председател на сдружението на инвалидите във Варна, Милена Борисова - икономист, Савчо Манолов - офицер от резерва и адвокат Константин Парчев. Организационен секретар на партията е Стоян Манастирски, бивш военнослужещ. В Градското ръководство влизат и председателите на районни структури - Румен Роев "Приморски", Поля Ченева "Одесос", Димитър Груев "Младост", Красимир Стефанов "Аспарухово" и Георги Георгиев "Вл. ВВарненчик".
Скоро ще бъде структурирано и областното ръководство на партията.