Александър е роден на 1-ви януари 2018

Александър е роден на 1-ви януари 2018

И Александър Дойчин Иванов участва в "Бебе под елхата". Той е на една година и е роден на 1-ви януари 2018 година. Снимката му ни изпрати Габриела Иванова.

По време на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда.

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Най-забавните снимки ще бъдат премирани. Собствениците на три от фотосите ще получат специални награди, които засега ще запазим в тайна.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] ни до 21-и януари 2019 година - Ден на родилната помощ. Екипът на сайта воглаве с фоторепортера ни Лина Главинова ще определи трите най-забавни снимки, които ще бъдат наградени.