Turnir_Futbol

Turnir_Futbol

И "Меден рудник" излъчи финалистите в детския турнир по футбол

своя финалист, който ще се изправи на десети декември срещу останалите най-добри тима. Триумфираха възпитаниците на "Делфин" в люта конкуренция с "Чайка", "Славейче" и "Морска звезда".

Най-многолюдния бургаски комплекс, известен още като "Манхатън" заради високото разположение и гъстото застрояване с високи сгради показа, че разполага с дарования, които в бъдеще ще карат трибуните на родните стадиони да се пукат по шевовете.

Спортна зала "Никола Станчев" се оказа тясна да побере желаещите да гледат близо двестата малчугани които показаха истинската си любов към най-популярния спорт. Срещите бяха сравнително равностойни. Това е обяснимо понеже треньорите залагат на харесвана методика на обучение при ежедневната си работа с момичетата и момчетата в съответните учебни заведения. Всички участници получиха от организаторите купи, грамоти и лакомства, а футболния диджей презентира партньорите на "Звездичка", подали ръка от самото създаване на клуба преди близо половин година. Радостното е, че много родители също изявяват желание да помагат по един или друг начин според възможностите си. Иначе по голямата част от наградния фонд осигурява община Бургас, без която трудно би се получило всичко. БФС също е неизменно до бургаската футболна школа.