Има обвиняем за убийствотото в Приморско

Инцидентът стана на 21-ви юли. При сбиване пред дискотеката, възникнало между две групи мъже, почина 35-годишния И.К. от Царево.

 

Служители от Районно управление "Полиция" в Приморско са установили участниците в сбиването и шест от тях (35-годишния Т.В., брат му Г.В. - 36-годишен, М.М. - 34-годишен, С.Г. - 29-годишен, М.Е. - 27-годишен и Г.Г. - 38-годишен, всички от Приморско) са отведени в полицейското управление за уточняване на съпричастността им по извършеното деяние. Двама от мъжете – 34-годишния Милен Милев и 38-годишния Георги Георгиев са освободени след няколко часа, тъй като е констатирано че са напуснали дискотеката 10 минути преди сбиването, поради което нямат отношение към случая.

В резултат на работата на служителите на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР Бургас и Районно управление "Полиция" - Приморско спрямо 27-годишния Методи Евтимоф от Приморско е повдигнато обвинение и същият е привлечен в качеството си на обвиняем за извършено престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс -  умишлено умъртвяване.