Интересът към мача на "акулите" с "Левски" расте лавинообразно

Те питат кога ще бъдат пуснати по касите безплатните билети за дербито на 3-тия кръг от първенството в "А" група. Затова ценните хартийки са в разпространение още от днес - вторник, цели 5 дни преди мача. Билети могат да се намерят на каса №1 на "Лазур", на бариерата на стадиона и в интерхотел "България".

Без съмнение интересът ще се засилва лавинообразно с наближаването на деня и часа на сблъсъка. Очаква се места в ложите и на официалната трибуна да заемат високопоставени личности от обществено -политическия и културния живот в Бургас и страната, специалисти и хора от спортния елит, чуждестранни мениджъри.

Черноморци приковаха вниманието към себе си и провокираха оптимистични очаквания за двубоя с "Левски" след победата си над ЦСКА в София с 2:1 в неделя вечер. Феновете се зареждат с надежда, че любимците им имат сили и възможности да се справят и с другия столичен гранд. Бургаската публика вече добре знае, че освен на футболен спектакъл, на стадиона може да стане свидетел и на интересна артистично - музикална програма.