IshtarA

IshtarA

Ищар Алабина изпя "Облаче ле бяло" на чист български език

на концерта за помощта при разучаването й.

Над два часа продължи шоуто на Ищар Алабина като през цялото време тя не спря да танцува и да общува с публиката, която сякаш попиваше невероятната енергия на певицата и й отвръщаше с бурни аплодисменти и припяване с пълно гърло на хитове като Sawah, C’Est La Vie, Last Kiss и още много парчета от многообразното й творчество.

12-те музиканти и беквокалисти от групата Алабина и особено рапърът Джими Сисоко допълваха по страхотен начин етно звученето в песните на Ищар и не оставиха нито един зрител в театъра развнодушен към горещите ритми на сцената.

Ищар Алабина посвети няколко песни на децата си и на своите родители, които тази вечер я гледаха на живо в Летния театър и танцуваха наравно с българските фенове.

След края на концерта Ищар Алабина и екипът й се отправиха на заслужена почивка и се подкрепиха със здравословна средиземноморска вечеря в ресторанта на хотел Капитол. Певицата хапна октопод, калмари и кралски скариди, приготвени по специалната рецепта на шеф-готвача. Тя бе особено очарована от селекцията бели вина, поднесени й от екипа на хотел Капитол и вдигна няколко енергични наздравици, с които благодари на любезните домакини.
Ищар Алабина се оказа и ревностна почитателка на българското бяло сирене и сочните родни домати.

Днес певицата ще отпътува за концерта си в Бургас с луксозен Шевролет Орландо, любезно предоставен от Каргоекспрес. Бургас е втората спирка от българското турне на Ищар Алабина, което включва още София (5 юни) и Пловдив (6 юни).

Днес+