Бургазлията Калоян Николов бе финалист в последното издание на Гласът на България

Бургазлията Калоян Николов бе финалист в последното издание на Гласът на България

Калоян Николов от "Гласът на България" ще забавлява дамите навръх техния празник - 8-ми март. Гранд хотел и СПА "Приморец" кани бургазлийки на 5-звездно тържество, на което да се почувствате специални и да се забавлявате в компанията на приятелки, семейството, любимия мъж или друга специална компания по ваш избор.

За музикалната забава, ще се погрижи бургазлията Калоян Николов, финалист в последното издание на "Гласът на България". Негови изпълнения са оценени от световния формат и класирани в топ 10 на най-добрите. Това означава страхотен музикален празник, в който ще слушате на живо любими песни на различни изпълнители и сте поканени да покажете умения на дансинга.

За да имате сили за тържеството, екипът на Средиземноморски ресторант "Салини" в гранд хотел и СПА "Приморец" е подготвил разкошно меню, с реверанс към дамите.

Салата - панцанела с италиански хляб и чери домати с моцарела и рукола

Основно ястие - пилешко филе в прошуто с билки, полента и печени зеленчуци, крем от горски гъби и сос марсала

Десерт - червено кадифе с ягоди

Празниците са, за да бъдат празнувани. Не пропускайте възможността да си отделите разкошна вечер на танци и музика, вкусни деликатеси и изискани питиета, само за вас и любима компания!

На 8-ми март в "Приморец" празнуваме дамите, а началото на купона е 19.30 часа!

Кувертът е 72 лева. За повече информация и резервации: тел.: 056 8 12345