Кмет и архитект първи в голф турнир

Двойката постигна най-добър резултат от всички бургазлии, които бургаското представителство "София Франс Ауто Бургас" покани като гости на турнира.

 

Турнирът е кръг от международния "Peugeot RCZ Cup".

Той е организиран от "София Франс Ауто", които получават за първи път това право. Форматът му е нов и оригинален - на 9 от 18-те грийна на игрището са поставени по две флагчета, като едното е по-лесно от другото. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда с отбори от по двама. "Peugeot RCZ Cup" идва точно навреме, когато "Пежо" лансира първия си извънсериен автомобил – спортния RCZ.

По време на състезанието за гостите имаше различни занимания  - уроци по голф за начинаещи, състезание по удари, както и тест драйв на автомобили от марката "Пежо". Гостите успяха да покарат най-новото кабрио 308 СС, както и лъва RCZ. Расовият екземпляр, криещ под капака си 163 коня няколко дни преди това бе и в Бургас.

Бургаската група, съставена от клиенти и почитатели на марката, показа завидно усърдие в уроците по голф, но кметът на Айтос и арх. Димитър Георгиев успяха да ги реализират най-добре на практика. Късметът не ги остави и в томболата на "Пежо", в която двамата спечелиха маркови кожени комплекти за почистване на обувки.