Кметска съпруга изненадва с булчинско ревю

Ревюто ще събере отбрана публика в интерхотел "България". Колекцията на модна къща "Никол фешън" е "облечена" в сладкото и топло съчетание "Мляко с карамел". Феерия от красота, изящно съчетаване на материи, перли и камъни "Сваровски", вградени в тоалетите, превръщат всяка дреха в своебразно произведение на изкуството.

 

 

Моделите от линията "Мляко с карамел" са фокусирали в себе си авангардизъм, различни стилове и похвати. Авторката е създала тези специални рокли водена от своя тънък усет за красота и съвършенство. Тя не е пренебрегнала и силата на традицията, утвърдена през вековете за този неповторим тоалет –  булчинския.

И с тази дизайнерска колекция младата модистка още веднъж заявява пред познавачите огромен талант и перспективност в един от най-популярните браншове – модният.

Това е третата изява на Нурдживан Димитрова пред голяма публика. През април тя направи дебют с колекция бални и коктейлни тоалети, за която дълго се говори. Мотото на шоуто бе "Посрещни красотата". Месеци след това, за деня на детето, модна къща "Никол фешън" поднесе невероятно красива колекция детски облекла.