Новите лица Деян Йотов (първият отляво надясно), Ферди Хюлми (до него), Георги Вражев (четвъртият отдясно наляво). Снимки Черноморие-бг и личен архив

Новите лица Деян Йотов (първият отляво надясно), Ферди Хюлми (до него), Георги Вражев (четвъртият отдясно наляво). Снимки Черноморие-бг и личен архив

Кои са новите лица, които са част от листата с кандидати за народни предствители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район - Бургас за предстоящите парламентарни избори? Те са млади, те са амбицирани за успехи професионалисти, които имат ясна цел и визия за развитието на областта. Претендентите в надпреварата за народни представители, които ще защитават интересите на гражданите, развиват дейност в областта на образованието, спорта, публичния и частния сектор.

"Уверен съм, че мога да бъда полезен с опита и идеите си в областта на младежките дейности, спортната инфраструктура и образованието", каза Георги Вражев - помориецът, който е един от кандидатите за нородни представители в листата на коалицията. Той е дългогодишен състезател по класическа борба, завършва Националната спортна академия със специалност "Треньор по класическа борба". Работи като преподавател в СУ "Иван Вазов" в Поморие и е треньор по класическа борба в спортен клуб "Спартак" в града.

Лазар Налбантов е народен певец, носител на множество награди и отличия. Притежава опит като ръководител на детски фолклорни групи. Зад гърба си има редица изписани материали на тракийска и историческа тематика. Към момента е директор на ОУ "Найден Геров" в Бургас. "Мотивът да бъда част от листата на ГЕРБ-СДС  е вярата, че образованието е ключът към бъдещето развитие на България и регионите", споделя Налбантов.

Друг представител в листата е Атанас Костадинов, който също е от Карнобат. Той се води от принципа, че човек трябва да има желание за промяна и за осъществяване на значими за обществото идеи. Атанас притежава две бакалавърски степени и една магистърска от БСУ и НСА. Успоредно с треньорската си кариера, развива своята дейност в сферата на земеделието и търговията. Амбицията му като лице на коалицията  ГЕРБ-СДС е да работи за достъпна спортна среда във всички населени места от областта.

"Изборът ми да бъда част от отбора на ГЕРБ и СДС е продиктуван от убеждението, че България заслужава и може много повече. А политическа сила с бюлетина № 5 гарантира този успех!", казва Деян Йотов. Той има опит в областта на правото, както и в сферата на образованието и финансите. Голяма част от професионалното му развитие преминава в община Малко Търново. Там той се занимава с инвестиционните проекти на общината, селищното устройство, собствеността, стратегическо планиране и регионално развитие. Освен дейностите в тези ресори е и финансист в общината. Подготвя и управлява проекти в сферата на образованието, социалните услуги, инфраструктурата, екологията и културно - историческото наследството.

Ферди Хюлми от Карнобат развива частен бизнес в сферата на дърводелството, като изработва мебели по поръчка. Преди 2 години получава предложение да бъде част от листата на ГЕРБ - Сунгурларе като общински съветник. Той подкрепя политиката на партията и смята, че със своята работа и идеи може да допринесе за развитието на по-малките населени места.  Усилията му са насочени към повече възможности за жителите им - за добър, спокоен и достоен живот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия