DSC_2174

DSC_2174

Кой ще пие кафе с Черноморие?

електронната медия отправя предизвикателство към своите читатели. Провокацията в навечерието на Рождество и настъпващата високосна 2016 година е дар към вас! Вместо да търсите подарък под коледната елха у дома, сайтът ви предлага подарък - чаша с логото ни, както и уникален календар. Ще ви е любопитно как и кои от вас ще получат оригиналните сувенири? Отговорът е много лесен.

Тази година сайт "Черноморие" отпразнува по нестандартен начин своя 6-и рожден ден! Въпросът към вас е: На коя дата и кой месец е стартирала медията ни? Само шестима от вас, отговорили правилно на въпроса ни, ще получат рекламната чаша и календара. Да си пиеш кафето с "Черноморие" си е истинско предизвикателство, удоволствие и усещане, че си "с различен полет с новините". Това е слоугънът на сайта, който ще ви напомня, че и екипът 24 часа безпристрастно, компетентно и отговорно и през следващата високосна 2016 година ще отразява всички новини от Бяла до Резово. Нетипично за днешното време на щедрост сайт "Черноморие" ще прибави към сувенирната чаша и уникалния си календар. Така шестимата късметлии ще могат да отброяват заедно с нас 366-те дни на идващата година.

Очакваме вашите отговори до 28-и декември 2015 година включително на e-mail: [email protected] или на фейсбук страницата ни.

Имената на шестимата печеливши ще бъдат изтеглени на 29-и декември. Те ще получат наградите си на 30-и декември в офиса на сайта.

Галерия