Красимир Балъков: Играем за 6 победи до края на годината , ще трябва да вземем по - нестандартни играчи от типа например на Дока, Том или Жоазиньо, за да побеждаваме. Не че сега нямаме, но ще ни трябват още", добави Балъков.

"На този етап нямаме нужда от психолог. Като му дойде времето, може да назначим, но да бъде правилният човек, който да се впише в цялостната концепция. Освен това мачовете ни с по-непретенциозните отбори минаха. Предстоят ни двубои с тимове, които също ще играят за победа, защото ще се борят за нещо повече в първенството". Така отговори Красимир Балъков на въпрос по време на традиционната си седмична пресконференция преди всеки кръг от „А” група.

"Нашите амбиции са ясни и точни. Всички мачове до края на годината за нас са финали и във всички излизаме за задължителна победа. Освен четирите мача за първенство, тук включвам и двата мача за купата", констатира мениджърът на "акулите".

"Миньор" е здрав отбор, отбор с характер. Няма да ни е лесно, като се има предвид реакцията на феновете им след загубата от ЦСКА. Срещу нас пернишките футболисти ще са пределно мотивирани и концентрирани, за да се реваншират. Нас обаче това не ни интересува. Съотношението като качество е в наша полза. Ако играем, така както обичайно играем вкъщи, ще стигнем до успеха. Нека привържениците ни подкрепят, защото е много важно да има повече хора на стадиона, за да се получи атмосфера и спектакъл", коментира Балъков. Той беше категоричен, че за подценяване не може да се говори изобщо.