Кулинарната страна на вечерта е решена в четири стъпки

Кулинарната страна на вечерта е решена в четири стъпки

Какво е общото между Холивуд и Бургас? Ще разберете, ако на 6 юли изберете да сте част от гостите на най-горещото събитие на морския град: "Let's Get PRIM: Hollywood". Ще ви очакват на червения килим в лятната градина на гранд хотел и СПА "Приморец" точно в 19:30 часа, с чаша "облачно" шампанско "Cloudem". Изборът ще е между една от петте негови разновидности - злато, сребро, бронз, синьо или розе  - предлагани и в безалкохолен вариант. "Cloudem" има внушителен брой почитатели по света, като само в Европа реализира стотици хиляди бутилки, пълни с облачни балончета всяка година. Богатата палитра вкусове пасва перфектно на лятното настроение и разбира се, се сервира силно изстудена.

Вечерта ще включва впечатляващ концерт на 7-членен бенд с най-обичаната филмова музика на всички времена. Вихрени салса и мамбо танцови изпълнения още повече ще разгорещят атмосферата. Организаторите обещават и изкусителни тайни изненади, които допълват "Let’s Get PRIM: Hollywood" и го превръщат в събитието, задължително за всеки с вкус към класните забавления.

Кулинарната страна на вечерта е решена в четири стъпки. Салатата, предястието и основното са доверени на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип. Включват любими съставки в съвършени комбинации, радост за небцето. Сладкият финиш на вечерта - десертът - е доверен на автентичен Le Cordon Bleu Grand Diplôme шеф. Десет години - от толкова Sitki Senturk се занимава професионално с кулинария. Първата си торта прави, когато е на осем. После, животът го води по света. Завършва магистърска степен по индустриално инженерство. Сърцето и предначертаният му път обаче, го дърпат там, където усеща, че му е мястото: в света на кулинарията. Завършва престижният Le Cordon Bleu London. Знаменитото училище, считано за пазител на френските традиции в кухнята, създава изкусни шеф-готвачи, сомелиери, мениджъри в индустрията от 1931г. В продължение на година, по шест дни в седмицата, Sitki Senturk се труди неуморно в прочутото кулинарно школо. Днес, е начело на собствена кетъринг компания. "Мога да приготвя всичко в кухнята", казва той. "Но най-голямата ми страст са десертите". Описва сладкият финиш, който ще приготви за холивудската вечер на Бургас като съвършена хармония от вкусове и текстури. Два блата, два крема, шоколад, ягоди и други вкусни съставки плюс два мини-макарона ще хармонират в паметен десерт, който тази впечатляваща вечер заслужава.

Не пропускайте "Let’s Get PRIM: Hollywood" - вечерта, която всички с вкус към по-добрите събития заслужават!